Zvanično: Toni Ferguson na UFC 262

Izvor: B92, 30.Mar.2021, 16:40

Zvanično: Toni Ferguson na UFC 262

UFC je objavio da će se Toni Ferguson i Beneil Darijuš boriti na UFC 262.

UFC 262 se održava 15. maja na kom će se odlučivati sudbina pojasa lake kategorije u borbi između Čarlsa Oliveire i Majkla Čendlera.

Čarls Oliveira je u svom poslednjem meču prilično lako pobedio Tonija Fergusona, što je bilo donekle bilo iznenađenje, a sada će se naći na istom "kardu".

UFC je zvanično objavio da će se 15. maja na UFC 262 boriti Toni Ferguson i Beneil >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Darijuš kao "co-main event" te večeri, a pre njih na scenu izlaze Šejn Burgos i Edson Barbosa, a pre njih Džek Hermanson i Edmen Šabazjan.

Toni Ferguson je viđen sa sjajnim bokserskim trenerom Fredijem Roučom u teretani kako vredno radi na svojim potezima, a ovih dana im se pridružila i jedna živa legenda: Džordž Sent Pjer, popularni GSP.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.