Izvor: MozzartSport.com, 23.Jun.2020, 16:31

Zvanično: Spiridonović u Zvezdi! Za tri godine može da zaradi 1.000.000 evra

Prvo letnje pojačanje u Ljutice Bogdana

Sad je i zvanično. Crvena zvezda je dovela prvo pojačanje u letnjem prelaznom roku, pošto je ugovor sa srpskim šampionom potpisao doskorašnji krilni fudbaler poljskog Pogona Srđan Spiridonović.

Srbin iz Beča obavezao se na trogodišnju vernost Crvenoj zvezdi. On će u Ljutice Bogdana zarađivati 240.000 evra godišnje, uz bonus na ruke od 100.000 evra svakog prvog septembra dok bude bio u klubu.

Crvena zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je poljskom klubu platila i izlazn u klauzulu od 250.000 evra.

„Čast mi je što sam stigao u najveći klub na Balkanu. Ponosan sam zbog činjenica da Dejan Stanković ima poverenja u mene, to je privilegija. Daću sve od sebe da to opravdam na terenu. Ja sam ponosan Srbin i biće sjajno igrati kod kuće”, istakao je Spiridnović.

On je došao kao velika želja Dejana Stankovića, o čemu je pričao sportski direktor Mitar Mrkela.

Zadovoljan sam potpisom Spiridonovića. On je jedan od igrača koje smo usaglasali sa Dejanom Stankovićem i njegovim stručnim štabom. Pratili smo ga i prošle godine, bilo je nekih priča da će i tada doći, ali to se nije desilo. Veoma sam zadovoljan što smo u ovom prelaznom roku uspeli da realizujemo taj transfer. Verujem da će Spiridonović biti dobro pojačanje”.

Srđan Spiridonović je rođen 13. oktobra 1993. godine u Beču. Prošao je omladinske škole bečkog Rapida i lokalnog rivala Austrije u kojoj je napravio i prve profesionalne korake i zabeležio 11 nastupa. Potom se oprobao u pečalbi, pa je nosio dresove Vićence (8 utakmica) i Mesine (7 utakmica i gol), a karijera mu je krenula uzlaznom putanjom kada je prešao u austrijsku Admiru u sezoni 2015/16. Tu je za dve sezone na 54 meča postigao devet pogodaka, što mu je obezbedilo transfer u grčki Panionios u kom je takođe za dve godine skupio 54 nastupa, ali postigao četiri gola više u odnosu na prošli klub. Prethodnih godinu dana nosio je dres poljskog Pogona u kom je bio jedan od najzapaženijih igrača i na 24 meča postigao šest pogodaka.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.