Izvor: MozzartSport.com, 03.Jul.2020, 19:38

Zvanično: Renfro se vratio u Španiju

Potpisao je za San Pablo Burgos

Aleks Renfro se vratio u Španiju i zvanično potpisao za San Pablo Burgos.

Dogovor je postignut pa je Renfro potpisao ugovor na godinu dana, što je španski tim objavio na društvenim mrežama. Renfro ima 34 godine, a proteklu sezonu je igrao u Evroligi u dresu Zenita iz Sankt Peterburga. Pored Evrolige nastupao je i u VTB ligi.

Renfro je prosečno davao šest ponea i imao pet asistencija i dva skoka u Evroligi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u kojoj je odigrao 22 utakmice u dresu ruskog tima.

Ovo ujedno znači da će se vratiti u Španiju, a poslednji klub za koji je igrao na Pirinejima bila je Manresa u sezoni 2018/2019. Igrao je u karijeri i za Barselonu i Baskoniju.

Iz Manrese je prešao u Partizan sa kojim je osvojio Kup u Nišu, a kasnije je prešao u Zenit kako bi imao priliku da igra Evroligu. Sada je ušao u pozne igračke godine i sigurno se neće buniti što će naredne sezone igrati u suncem okupanoj Španiji.

Renfro je prvo pojačanje Burgosa ovoga leta.

PROTAGONISTAS | Alex Renfroe, experiencia para la dirección de juego del San Pablo Burgos

???? https://t.co/XeG7q4mJXn#BienvenidoRenfroe ???? pic.twitter.com/JzhwBpgugU

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.