Izvor: MozzartSport.com, 03.Jul.2020, 15:51

Zvanično: Radovan Ćurčić uz Miloševića - doprineće našoj fudbalskoj viziji

Zadovljan i direktor Miloš Vazura

Najavu ovakvog raspleta mogli ste da pročitate još sinoć na stranicama MOZZART Sporta. Sad je ceo posao ozvaničen potpisivanjem ugovora. Nekadašnji selektor mlade i A reprezentacije, čovek koji se afrimisao odličnim rezultatima u Javoru iz Ivanjice, Radovan Ćurčić kooptiran je u stručni štab Partizana. Biće u narednom periodu prvi pomoćnik Sava Miloševića. Iz Humske nisu precizirali do kada važi ugovor Radovana >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Ćurčića, ali jasno je da će on biti vezan za šefa stručnog štaba, što znači da u Partizanu najduže može da ostane do 2022. godine.

Posle odlaska Milana Đuričića, Savo Milošević je povukao očekivan potez i u Humsku doveo starog znanca iz FSS. Ćurčić i Milošević su godinama uspešno sarađivali na Terazijama 35. Dok je bio u rukovodstvu srpske kuće fudbala Savo Milošević je insistirao da Ćurčić preuzme brigu o mladoj selekciji Srbije. Bio je to najsupešniji period u karijeri stasitog Ivanjičana i nekadašnjeg napadača OFK Beograda. Pobedom u Kadizu Ćurčić je eliminisao Španiju i plasirao se na Prvenstvo Evrope 2014. godine. Međutim, nije tamo vodio Orliće, pošto je Savo Milošević prekomandovao Ćurčića u A tim, posle serije teških poraza i odlaska Dika Advokata. Nije uspeo Ćurčić da se plasira na Prvenstvo Evrope, pa je otišao iz FSS. Poslednji angažman imao je na Tajladu.

I sad - Topčidersko brdo.

Prvo bih želeo da se zahvalim Milanu Đuričiću Đumiju na sjajnoj saradnji i profesionalnom odnosu koji imamo ne samo tokom ovog mandata u Partizanu, već godinama unazad kroz različite selekcije FSS. Đumi je, pre svega, prijatelj i neko sa kim smo svi mi delili i uspehe i boli poslednjih godinu i po dana, jurišali na derbije, osvajili kup prošle godine, ušli u Evropu. Stoga je njegov doprinos našoj zajednici ogroman. Shodno promenama koje sam najavio, izuzetno sam srećan što se Radovan Ćurčić priključio našem stručnom štabu, siguran da će energijom i znanjem doprineti našoj fudbalskoj viziji“, pojasnio je Savo Milošević razloge Ćurčićevog angažmana.

Zadovoljstvo obavljenim poslom nije skrivao ni Miloš Vazura, generalni direktor Parnog valjka.

„Jutros smo potpisali ugovor sa mladom nadom našeg kluba, siguran sam, budućim asom, Nikolom Štulićem, a potom, sa još većim zadovoljstvom, paravirali saradnju sa trenerom i nekadašnjim selektorom reprezentacije Srbije, Radovanom Ćurčićem. Partizan sutra kreće sa pripremama za novu sezonu, te se upravo i dolazak Ćurčića poklapa sa našim ambicijama i ciljevima“, pojasnio je Vazura.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.