Zvanično - Premijer liga odložila meč zbog virusa, i šta sada?

Izvor: Sportske.net, 01.Dec.2020, 19:22

Zvanično - Premijer liga odložila meč zbog virusa, i šta sada?

Odluka je zvanična.

Utakmica Aston Vila - Njukasl zvanično je odložena zbog velikog broja zaraženih igrača u gostujućem taboru.

Jučerašnjim testiranjem utvrđeno je da su čak četvorica fudbalera i jedan član štaba Njukasla pozitivni na COVID-19.

"Svrake" su hitno reagovale, odmah su zatvoreni svi prostori i tereni za trening, neće biti povratka kolektivnim treninzima najranije do četvrtka.

Premijer liga nije imala izbora nego da odloži >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ovaj meč, ali nije poznato koja će biti dalja procedura sa ionako već zgusnutim rasporedom.

 Glavni problem je u tome što će ubuduće PL morati da odlaže utakmice u slučaju većeg broja zaraženih, iako je početno pravilo bilo da je za to potreban daleko veći broj, Njukasl je sa četvoricom uspeo da odloži meč.

Da li će aršini biti dvostruki? Saznaćemo u narednim nedeljama...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Koronavirus odlaže meč Njukasla i Aston Vile

Izvor: B92, 01.Dec.2020

Utakmica 11. kola Premijer lige između Aston Vile i Njukasla odložena je usled velikog broja zaraženih koronavirusom u ekipi Njukasla...Ovu informaicju preneo je BBC. Nekoliko igrača Njukasla nalazi se u samoizolaciji nakon dobijenih pozitivnih rezultata na koronavirus...Taj klub je ranije zatvorio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.