Zvanično - PSŽ i Junajted ostali praznih ruku, Juve završio posao!

Izvor: Sportske.net, 07.Dec.2018, 09:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično - PSŽ i Junajted ostali praznih ruku, Juve završio posao!

Alegri je izneo svoje želje, prva realizovana, Brazilac ne ide nigde...

Junajted i PSŽ su ostali praznih ruku.

I pored najava da bi mogao da bude prodat, klub je potvrdio, Aleks Sandro će ovih dana zvanično potpisati novi ugovor sa Juventusom do 2023. Dobiće duplo povećanje plate, zarađivati oko 5 miliona evra, meseci pregovaranja dali su rezultat.

Brazilac je imao ponude od 8 miliona iz Francuske i Engleske, ali je problem bilo obeštećenje, 60 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je tražio klub, uz to, Sandro nije bio baš zagrejan za Parižane, a i situacija u Junajtedu je neizvesna.

Odlučio se da ostane, jasno da će biti prvi izbor Alegrija, Spinacola ostaje alternativa, a ovim su otpale sve varijante oko dovođenja Marsela, ali i Gareta Bejla koga je Real nudio u razmenu za Dibalu.

Očigledno Alegrijeva poruka da mu ne treba niko, osim eventualno Iska je zakon za Paratićija i Nedveda koji će se potruditi da sačuvaju tim na okupu, a izgleda da ni tokom leta neće biti velikih problema, osim eventualno dovođenja De Lihta iz Ajaksa ili našeg Milenkovića, što bi značilo podmlađivanje odbrane i eventualni odlazak Benatije.

Juventus večeras u derbiju dočekuje Inter, Sandro je van tima zbog lakše povrede, levo će Žoao Kanselo, a desno De Šiljo, oba Juventusova beka mogu da igraju i kraj leve i kraj desne aut linije...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.