Izvor: B92, 01.Okt.2020, 01:09

Zvanično: Novi UFC spektakl, vraća se Habib

Habib Nurmagomedov se vraća oktagon, zvanično je potvrdio UFC.

Gotovo svi ljubitelji borilačkih veština će sa nestrpljenjem iščekivati 24. oktobar i događaj UFC 254. Pitate se zbog čega?

Tada ćemo kao glavni događaj imati okršaj dva sjajna borca koja će odlučiti ko će biti novi ili stari šampion UFC lake kategorije – naravno, radi se o Džastinu Gejtdžiju i Habibu Nurmagomedovu.

Habib je nedavno izgubio oca, za kog je bio prilično vezan, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a i Abdulmanap Nurmagomedov je bio dugogodišnji Habibov trener, pa će ova borba biti izuzetno zanimljiva i iz tog aspekta.

Gospodin Nurmagomedov je neporažen u profesionalnoj karijeri, dok mu na crtu izlazi momak u usponu, Džastin Gejtdži, koji je bio vrlo dominantan u velikoj pobedi nad jednim Tonijem Fergusonom.

Da li će Džastin Gejtdži biti novi šampion lake kategorije ili će Habib Nurmagomedov pokazati u Abu Dabiju da je nepobediv?

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.