Zvanično: Novi Pazar se vratio u Superligu

Izvor: B92, 30.Jun.2020, 15:38

Zvanično: Novi Pazar se vratio u Superligu

Fudbaleri Novog Pazara igraće naredne sezone u Superligi, odlučeno je na sednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije (FSS).

Kako se navodi na sajtu FSS, na upražnjeno mesto u Superligi (FK Grafičar nije dobio licencu za takmičenje) raspoređen je FK Novi Pazar.

Doneta je i odluka o popunjavanju Prve lige Srbije, a novi članovi su FK Dubočica (Leskovac), FK Sloga (Kraljevo), FK Loznica i FK Radnički (Sremska Mitrovica).

Usvojen je i kalendar takmičenja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << FS S za sezonu 2020/21 - Superliga počinje 1. avgusta, a Prva liga Srbije 15. avgusta.

Novi Pazar godinama je važio za klub koji ima jednu od najvatrenijih atmosfera u Srbiji, gde su i večiti rivali Crvena zvezda i Partizan posebno neprijateljski dočekivani i bilo je mnogo incidenata.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi Pazar u Superligi Srbije, sezona kreće 1. avgusta

Izvor: RTS, 30.Jun.2020

Fudbaleri Novog Pazara igraće naredne sezone u Superligi, odlučeno je danas na sednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije. . Kako se navodi na sajtu FSS, na upražnjeno mesto u Superligi (prvoplasirani FK Grafičar je odustao od takmičenja u najvišem rangu) raspoređen...

Nastavak na RTS...

TAMO SE TEŠKO OSVAJAJU BODOVI, VEČITI ĆE MORATI DOBRO DA SE PREZNOJE: Vraća se NAJVRELIJE gostovanje u Srbiji!

Izvor: Kurir, 30.Jun.2020

Na sednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije odlučeno je  damesto u Superlig naredne sezone  koje je ostalo upražnjeno dobije ekipa Novog Pazara

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.