Zvanično - Nolito u Sevilji

Izvor: Sportske.net, 15.Jul.2017, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično - Nolito u Sevilji

Dosadašnji fudbaler Mančester sitija prelazi u Sevilju.

Nolito će postati novi fudbaler Sevilje nakon što prođe medicinske testove koji su zakazani za nedelju, objavljeno je danas na sajtu kluba iz Andaluzije.

Pregovori oko njegovog prelaska u Španiju trajali su dugo, a klubovi su se konačno dogovorili oko cene.

Navodno je dogovoreno obeštećenje od 8-9 miliona evra, a Nolito će potpisati trogodišnji ugovor.

Ovaj fudbaler nije igrao previše >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od prelaska u Mančester siti iz Selte, posebno se to može reći da je bio slučaj od januara, kada je u klub stigao Gabrijel Žezus.

Dakle, 30-godišnji iskusni Nolito dobija novu šansu u Primeri, videćemo da li će je iskoristiti.

Da li ovo znači da Sevilja odustaje od Jovetića?

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nolito potpisao!

Izvor: Sportske.net, 16.Jul.2017, 19:13

Sevilja je predstavila još jedno veliko pojačanje...Nolito je peto pojačanje Andalužana u tekućem prelaznom roku...Pre njega su se u dresu Sevilje ovog leta slikali povratnik Ever Banega, "Grof" Gvido Pisaro, Luis Muriel i Sebastien Korčia...Nolito je ptpisao ugovor do 2020. godine...30-godišnji...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.