Zvanično! Naskuplji Srbin u istoriji potpisao u Frankurtu!

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2016, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično! Naskuplji Srbin u istoriji potpisao u Frankurtu!

Deset minuta pre kraja prelaznog roka stigli papiri, a Napoli odustao i od lekarskih pregleda!

Nikola Maksimović je zbog otkazano leta ostao u Frankurtu. On nije uspeo da stigne u Napulj na lekarske preglede, ali je transfer završen.

Kako pišu večeras italijanski mediji, potpisao je faksom ugovor u Nemačkoj, a onda je privatnim avionom stigao u Rim. Kasno je za medicinske preglede, Napoli je prihvatio dokumentaciju sa starta priprema iz Torina.

Naime, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u ovom trenutku je jasno da samo nedostaje da Torino pošalje pristanak u ovom poslednjem satu prelaznog roka, pa da transfer bude ozvaničen.

Ali, to će se desiti bez ikakve sumnje, naime, "Bikovi" su prihvatili ponudu Napolitanaca, transfer je 28 miliona evra, čime je nekadašnji fudbaler Zvezde i užičke Slobode postao najskuplje plaćeni srpski fudbaler u istoriji, oborivši rekordni transfer Save Miloševića početkom veka u Parmu.

Sada je i zvanično, u ovim trenucima su stigli papiri iz Torina, Nikola Maksimović je novi igrač Napolija! On je na pozajmici, ali sa obavezom Napolija da otkupi ugovor, tako da će svakako biti plaćen ogroman novac, ali u nekoliko rata.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Maksimović i zvanično najskuplji Srbin: Ugovor potpisao na aerodromu, a overen 10 minuta pre kraja roka!

Izvor: Telegraf.rs, 31.Avg.2016

Nikola Maksimović je i zvanično postao član Napolija, istovremeno i najskuplji srpski fudbaler s obzirom na to da su Napolitanci Torinu platili 29.5 miliona evra...Možemo slobodno reći da je ovaj transfer obavljen na jedvite jade. Najpre je dugo trajala drama oko toga da li će Torino uopšte popustiti,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.