Zvanično - Napadač se vratio u Đenovu iz Engleske! (foto)

Izvor: Sportske.net, 11.Jan.2019, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično - Napadač se vratio u Đenovu iz Engleske! (foto)

Transfer koji je danima najavljivan sada je i ozvaničen.

Kako je na zvaničnom sajtu kluba obelodanjeno, Manolo Gabijadini se vratio u Sampdoriju.

Ovaj 27-godišnji napadač je u Sautempton stigao iz Napolija 2017. godine za 17 miliona evra, ali se nije snašao, iako je njegov početak na "Sent Merisu" bio obećavajući.

Tako je uprava donela odluku da ga proda, a ekipa iz Đenove je za njegove usluge platila 12 miliona evra.

Gabijadini je već >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << igrao za Doriju, u periodu od 2013. do 2015. godine, pa su navijači posebno oduševljeni zbog ovog transfera.

📄 Bentornato #Gabbiadini: arriva dal @SouthamptonFC  a titolo definitivo ➡ https://t.co/CXxb2kHNpH pic.twitter.com/QLtZwqNwZs

— U.C. Sampdoria (@sampdoria) 11. јануар 2019.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvanično: Vratio se Gabijadini

Izvor: MozzartSport.com, 11.Jan.2019

Četiri godine i sedam dana pošto je napustio Sampdoriju, Manolo Gabijadini je opet zadužio opremu kluba sa stadiona Luiđi Feraris. Gabijadini se vratio na mesto uspeha, tamo gde je pružao najbolje partije u karijeri. Nikada posle u Napoliju i Sautemptonu nije ponovio partije iz Sampdorije. U Sautemptonu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.