Izvor: MozzartSport.com, 17.Jun.2020, 15:48

Zvanično: Mertensu ugovor do 2022. godine, plata oko 5.000.000 evra

Sjajne vesti za navijače Napolija

Razrešena je možda i ključna dilema u Napulju. Paraf na novi ugovor do 2022. godine sa Napolijem stavio je dugogodišnji napadač ovog tima Dris Mertens.

Tako je stavljena tačka na sve priče o potencijalnom odlasku brzonogog Belgijanca u neki drugi klub ovog leta. Mertensu je aktuelni ugovor isticao 30. juna, tako da je Napulj mogao da napusti kao slobodan igrač. Mertens je potpisao dvogodišnji ugovor, uz >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << opciju produžetka saradnje na još godinu dana.

Ovo će biti ozbiljan stimulans ekipi Karla Anćelotija pred večerašnje finale Kupa Italije, pošto je najavljeno da će Mertens u navali igrati sa Kaljehonom i Insinjeom.

Belgijanac je do sada zarađivao 4.000.000 evra, a na osnovu novog će ta suma uz bonuse dostići cifru od 5.000.000. U Napoli je stigao u julu 2013. godine za obeštećenje od 9.500.000 evra, a do sada je odigrao 310 utakmica za klub sa San Paola u svim takmičenjima i postigao 122 gola.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.