Izvor: MozzartSport.com, 05.Okt.2020, 18:10

Zvanično: Klajvert u Lajpcigu, Peroti u Feneru, El Šaravi propao

Evo novih dešavanja u Rimu

Lajpcig je zvanično doveo poslednje pojačanje ovog leta, bukvalno 15 minuta pre zatvaranja letnje pijace u Nemačkoj! Iz Rome je, kao što je već i bilo najavljeno, stigao Džastin Klajvert!

Holandski krilni napadač stigao je na jednogodišnju pozajmicu vrednu 1.500.000 evra, a Lajpcig će imati i opciju otkupa naredne godine, međutim o tim detaljima zasad se samo spekuliše. Navodno, Romi bi sledećeg leta moglo da pripadne negde >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << između 17.000.000 i 20.000.000 evra, u slučaju da Lajpcig aktivira klauzulu.

Klajvert će verovatno biti samo opcija na levom krilu, pošto tamo komanduje Emil Forsberg. Doduše, njegova svestranost mu dozvoljava da igra odmah iza špica, pa čak i desno krilo. U Romi, ipak, nije uspeo da pronađe svoju srećnu zvezdu. Prošle sezone još i nije bio tako loš jer je skupio sedam golova i dve asistencije na 31 meču u svim takmičenjima, a na startu takmičarske 2020/21 upisao je samo 18 minuta u dva ligaška nastupa. Izlazni transfer bio je jedino logično rešenje, tako da će svoju karijeru pokušati da osveži u Nemačkoj.

Istovremeno, Roma je poslala i Dijega Perotija u Fenerbahče po trajnoj osnovi, a Vučici će pripasti do 1.700.000 evra. Perotija čeka dvogodišnji ugovor u Istanbulu.

Na kraju Vučica će ipak ostati bez pojačanja u ofanzivnom delu pošto su propali pregovori sa Stefanom El Šaravijem oko povratka na Olimpiko. Ovu informaciju potvrdio je El Šaravijev brat i agent za italijanski Skaj. Pregovori su postojali, ali je povremeni italijanski reprezentativac na kraju ipak odbio mogućnost da se vrati na Čizmu, uprkos tome što je praktično ugrozio svoje šanse da se nađe u timu za EURO naredne godine.

Roma će do ponoći pokušati da dovede još štopera, ali i tu vlada dosta neizvesnosti...

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.