Izvor: MozzartSport.com, 05.Okt.2020, 16:55

Zvanično: Još jedan Bajernov "staklenac"

Daglas Kosta se vratio u Minhen posle tri godine

Naslov ne treba shvatiti pogrešno, ni kao pokušaj umanjivanja onoga što je Bajern napravio ovog leta, ali evropski i nemački šampion izgleda baš vole "staklence". Posle Leroja Sanea, u Minhen je stigao, tačnije vratio se Daglas Kosta.

A, nije tajna da su obojica igrači staklenih nogu. Leroj Sane je već uspeo da se povredi i na terenu ga neće biti najmanje do sredine meseca, a za Daglasa Kostu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << - videćemo. Brazilac se posle tri godine vratio na mesto uspeha i potpisao ugovor o jednogodišnjoj pozajmici. Bajern neće imati opciju otkupa na kraju sezone, prvenstveno jer su za naredno leto planirana neka druga pojačanja, a Kosta bi trebalo samo da popuni rupu i pojača konkurenciju na krilu.

Ne moramo ni da podsećamo koliko je Daglas Kosta samo imao problema sa povredama poslednjih godina. Pre samo mesec i po dana oporavio se od kidanja primicača zbog čega je bio odsutan duži vremenski period. Otkako je napustio Bajern pre tri godine, tada prvo na pozajmici u Juventus, onda i za stalno, pretrpeo je ukupno devet povreda. Imao je problema sa skočnim zglobom, listom, butnim mišićem, preponom, zadnjom ložom, primicačem... Prepune ruke posla za doktorske ekipe i fizioterapeute.

Bajern nije imao mnogo boljih opcija na tržištu, a morao je da reaguje. Pregovori sa Čelsijem za Kaluma Hadson Odojija su propali posle dve odbijene ponude, od kojih je druga po nekim navodima bila uz obavezan otkup na 70.000.000 evra. Zbog toga je izbor pao na Kostu. Poznaje Bajern, sistem i većinu saigrača, tako da ne bi trebalo dugo da se uklapa u tim.

Kako je nešto ranije potpisao Erik Maksim Čupo Moting, sada se čeka još samo pojačanje na desnom beku - Buna Sar. On je na lekarskim pregledima, tako da bi i ozvaničenje ovog posla možemo da očekujemo uskoro.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.