Zvanično, Hrvat stavio paraf na ugovor sa Rosonerima! (foto)

Izvor: Sportske.net, 12.Sep.2020, 20:13

Zvanično, Hrvat stavio paraf na ugovor sa "Rosonerima"! (foto)

Gotovo.

Više nema dileme, Ante Rebić je Milanov.

Hrvatski reprezentativac je minulog leta stigao na dvogodišnju pozajmicu iz Ajntrahta oduševio je u drugom delu sezone, pa su "Rosoneri" odlučili da otkupe njegov ugovor od nemačkog kluba.

U suprotnom smeru je otišao Andre Silva, a Frankfurt je takođe otkupio ugovor portugalskog napadača, tako da je obavljena klasična trampa, samo su prekinute pozajmice i igrači su potpisali nove ugovore.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Rebić je parafirao saradnju sa Milanom do leta 2025. godine.

Hrvat je u sezoni za nama postigao 12 golova na 30 nastupa u dresu "Rosonera", ubeležio je i četiri asistencije.

Milan je danas slavio i na četvrtom pripremnom meču za nastupajuću sezonu, savladali su Brešu sa 3:1, golove su postigli Kesi, Kolombo i Kastiljeho.

Official Statement: Ante Rebić ➡ https://t.co/z7DsaFEKWZ

Comunicato Ufficiale: Ante Rebić ➡ https://t.co/1zftCXtoBv#ReadyToUnleash #SempreMilan pic.twitter.com/bgMcchEvws

— AC Milan (@acmilan) September 12, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ante Rebić potpisao za Milan

Izvor: B92, 13.Sep.2020, 10:58

Hrvatski fudbaler Ante Rebić potpisao je ugovor sa Milanom do juna 2025. godine, potvrdio je milanski klub...Rebić je prošle sezone nastupao za Milano kao pozajmljen igrač Ajntahta iz Frankfurta...U suprotnom smeru je otišao Andre Silva pošto je Ajntraht otkupio njegov ugovor od Milana...Hrvatski...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.