Zvanično  Džekiri odbrao Baskoniju

Izvor: B92, 11.Jul.2020, 15:15

Zvanično " Džekiri odbrao Baskoniju

Toni Džekiri, nigerijski centar, postao je novi član španske Baskonije.

Kako smo nedavno i najavili, Toni Džekiri je odabrao da ode u špansku Baskoniju i sa njima je potpisao dvogodišnji ugovor.

On je treće pojačanje Baskonije u ovom letnjem periodu, pošto su pre njega potpis na ugovor stavili Alek Piters i Rokas Gidraitis.

Džekiri je u dresu ASVEL–a odigrao jako dobro u Evroligi pre završetka sezone i prosečno je beležio 8.7 poena i 7.5 skokova >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uz indeks korisnosti u visini 12.8.

Bio je drugi najbolji skakač elitnog takmičenja i najbolji "ruki" Evrolige, a pre ASVEL–a je dvadesetpetogodišnji Nigerijac igrao za Bandirmu, Ostende i Gacijantep.

Džekiri je studirao u Americi, na univerzitetu Majami i za Hurikense je igrao od 2012. godine do 2016. godine.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.