Zvanično - Bilbao doveo Bosanca i nije prekršio pravilo! (foto)

Izvor: Sportske.net, 31.Jan.2019, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično - Bilbao doveo Bosanca i nije prekršio pravilo! (foto)

Baskijci imaju novog golgetera.

Kako je i zvanično objavljeno na sajtu Atletik Bilbaa, novi napadač ove ekipe je reprezentativac BiH Kenan Kodro.

Ovaj 25-godišnji fudbaler je u Španiju stigao iz Kopenhagena, potpisao je ugovor do 2022. godine, nije obelodanjeno koliko su Baski platili za njegove usluge.

Inače, poznato je da ekipa sa "San Mamesa" u svoje redove dovodi samo igrače iz Baskije, pa ni u ovom slučaju nisu prekršili pravilu.

Kodro >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << jeste upisao devet nastupa za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, poreklom je naravno Bosanac, ali je rođen u San Sebastijanu, karijeru je i počeo u Real Sosijedadu.

Igrao je za Osasunu, Majnc i kratko za Grashopers, letos je stigao u Dansku, ali se nije naigrao u redovima Kopenhagena, pa je tako završio u dresu Atletik Bilbaa.

Dolazi kao zamena za povređenog Aduriza, koji će van stroja biti u narednih mesec dana.

OVDE pratite dešavanja na transfer pijaci poslednjeg dana prelaznog roka.

Ongi etorri Kenan Kodro - https://t.co/WnOTp7Spko #AthleticClub 🔴⚪️ pic.twitter.com/BTpLGkYL9C

— Athletic Club (@AthleticClub) 31. јануар 2019.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.