Izvor: MozzartSport.com, 02.Dec.2020, 22:44

Zvanično: Batum potpisao za Kliperse

Francuz se pridružio timu iz Los Anđelesa kao slobodan igrač

Los Anđeles Klipersi zvanično su u svoje redove doveli Nikolu Batuma.

Francuz je prošle sezone u dresu Šarlota beležio 3,6 poena, imao je 4,5 skokova i tri asistencije.

Batum ima 31 godinu, odigrao je 789 utakmica u karijeri i prosečno je beležio 11,6 poena, imao pet skokova i četiri asistencije tokom 12 sezona provedenih u Portlandu i Šarlotu.

Može da igra na >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << više pozicija, a u karijeri je upisao devet tripl-dablova i po tome je 16. od aktivnih igrača. Bio je 25. pik na draftu 2008. godine, odigrao je 39 plej-of utakmica.

Donosi mnogo iskustva među Kliperse.

Naravno, mi ga se najviše sećamo po onom polufinalnom sudaru Srbije i Francuske na Svetskom prvenstvu u Španiji 2014. godine kada je pogađao trojke iz svih mogućih i nemogućih pozicija, ali su Orlovi to na kraju nekako preživeli i otišli u finale. Nezaboravno je kako je odigrao Batum tu utakmicu. Ali, imali smo mi svoje adute.

Welcome to LA, @nicolas88batum! pic.twitter.com/CYDEfzO6Ru

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.