Zvanično - Batak smenjen, već se zna i naslednik?!

Izvor: Sportske.net, 30.Jun.2017, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično - Batak smenjen, već se zna i naslednik?!

Šta se ovo dešava u Vojvodini?!

Radoslav Batak i zvanično je smenjen sa mesta šefa stručnog štaba Vojvodine, potvrđeno je na sajtu kluba.

Dosadašnji šef stručnog štaba FK Vojvodina Radoslav Batak smenjen je sa te funkcije nakon sinoćne utakmice protiv Ružomberoka.

On je ekipu preuzeo 23. aprila ove godine i od tada je na 12 utakmica ostvario učinak od pet pobeda, četiri remija i tri poraza, uz gol razliku 10:8.

Kako saznajemo, on nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zadovoljio članove uprave na evropskoj premijeri uprkos pobedi nad Ružomberokom rezultatom 2:1.

Spekuliše se da ekipa pod njegovim vođstvom nije fizički spremna i da uprava očekuje više od ovog tima, što je u najmanju ruku pomalo bizarno, jer jasno je da ne može da se očekuje od igrača da na početku sezone budu na željenom nivou.

Istovremeno, saznajemo da je prvi kandidat za novog šefa struke Nenad Vanić, bivši igrač Vojvodine i Crvene zvezde, koji je prošle sezone sedeo na klupi Metalca iz Gornjeg Milanovca.

Pre Metalca, predvodio je Bežaniju, Donji Srem, Slobu Petrovac i Radnički iz Nove Pazove.

Svojevremeno kao igrač kratko je bio član Vojvodine za koju je odigrao dva meča, a potom je otišao u španski Albasete gde je proveo tri sezone.

U sezoni 1996/97 igrao je za Crvenu zvezdu sa kojom je osvojio Kup Jugoslavije.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.