Zvanično - Bane u Zenitu (foto)

Izvor: Sportske.net, 01.Feb.2017, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično - Bane u Zenitu (foto)

Sada je objavljeno i na zvaničnom sajtu Zenita, Branislav Ivanović je novi član ovog ruskog kluba.

Nakon što je juče otputovao u Sankt Peterburg, Branislav Ivanović je završio dosta toga kada se radi o njegovom transferu u Zenit.

Ipak, ozvaničenje je usledilo tek danas, u Rusiji nisu imali potrebe da žure jer prelazni rok u ovoj zemlji još uvek traje.

Bane je potpisao ugovor na dve i po godine, biće veliko pojačanje za Zenit u tom periodu.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />Kapiten reprezentacije Srbije je rođen 1984. godine, najbolji je strelac naše reprezentacije od svih fudbalera koji su bili na poslednjim spiskovima selektora Muslina.

U Čelsiju će ostati upisan zlatnim slovima, odigrao je za klub sa Stamford Bridža 377 mečeva, postigao je čak 34 gola što je neverovatno za jednog defanzivca. Ukupno je u Londonu proveo osam i po godina.

Bane, sve najbolje u nastavku karijere!

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Veliki klub - Čelsi se oprostio od Baneta uz sjajnu poruku! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Feb.2017

Nakon osam i po godina provedenih u Čelsiju, Branislav Ivanović se vratio u Rusiju. Čelsi je znao na kakav način da se oprosti od srpskog reprezentativca...Kapiten reprezentacije Srbije, Branislav Ivanović, juče se oprostio od svojih saigrača u Čelsiju i otputovao je u Sankt Peterburg gde nastavlja...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.