Zvanično - Bajern se pojačao u Madridu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 22.Jan.2020, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično - Bajern se pojačao u Madridu! (foto)

Sve je gotovo.

Tragali su Bavarci za desnim bekom, pisalo se o Žoau Kanselu, na kraju su rešenje pronašli na "Santijago Bernabeu".

Kao što je i najavljeno, od "kraljevskog" kluba je pozajmljen španski internacionalac Alvaro Odrioziola.

On je sinoć stigao u Nemačku, odradio je lekarske preglede i sada je i zvanično predstavljen u novom klubu.

Iz Bajerna su se zahvalili Realu na efikasnim i plodonosnim pregovorima, na kraju je ipak odlučeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da Odriozola u Bavarsku pređe samo na šestomesečnu pozajmicu, bez opcije otkupa.

Mladi španski fudbaler nije bio u Zidanovim planovima ove sezone, odigrao je svega pet utakmica, poslednju još sredinom decembra.

Njemu će i konkurencija najverovatnije dodatno biti pojačana narednog leta, kada se u Madrid bude vratio Ahraf Hakimi sa pozajmice u Borusiji Dortmund, pa donekle i čudi što Bavarci nisu postigli dogovor sa Madriđanima oko otkupa.

Bilo kako bilo, fudbaler koji je leta 2018. godine stigao u Real za 30 miliona evra iz Sosijedada će do kraja sezone imati šansu da se dokaže u Bundesligi, videćemo kakva sudbina će ga zadesiti po završetku sezone, kada se bude vratio u Madrid.

Welcome to #FCBayern, @alvaroodriozola 🔴

🗞️ https://t.co/jSMdmrM222#ServusÁlvaro

— FC Bayern English (@FCBayernEN) January 22, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.