Izvor: MozzartSport.com, 04.Avg.2021, 11:18

Zvanično: Aston Vila lansirala treći najskuplji transfer u istoriji kluba - Leona Bejlija

Novi kapitalac na Vila Parku

Prelazak Džeka Griliša u Mančester Siti još nije ozvaničen, ali može slobodno da se kaže da je Aston Vila već skrckala više od polovine novca koji bi trebalo da sleduje od najskupljeg posla u istoriji ostrvskog fudbala.

Posle novog klupskog rekordera Emilijana Buendije, rešeno je pitanje i drugog napadačkog krila pošto je zvanično lansirano treće najskuplje pojačanje u istoriji Aston Vile - Leon Bejli. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

Subota, 18.15: (2,00) Mančester Siti (3,45) Lester (3,80)

Reprezentativca Jamajke mesecima unazad skautiralo je nekoliko klubova iz Premijer lige, da bi na kraju završio u Aston Vili gde je prošao lekarske preglede još u nedelju. Na ozvaničenje transfera se čekalo do danas zbog obaveza koje je sa svojom selekcijom imao na Gold kupu. U međuvremenu su dogovoreni još preostali, sitni detalji transfera, ali može se reći da je Vila odradila sjajan posao u dosadašnjem prelaznom roku.

It's time to #WelcomeLeon. 🇯🇲@LeonBailey is an Aston Villa player! 🙌

Bejli iza sebe ima tri i po godine u Bajeru iz Leverkuzena gde je upisao 39 golova i 22 asistencije. Takođe ima iskustvo igranja Lige šampiona i Lige Evrope, što će i te kako biti važno Lavovima u pokušaju da se ostvari proboj u gornji dom Premijer lige.

“Aston Vila je veliki klub s bogatom istorijom. Verujem da sam napravio pravi sledeći korak u karijeri, jako sam uzbuđen što ću igrati za Vilu u budućnosti. Odlično sam se proveo u Nemačkoj, sada je vreme da se pokažem u Aston Vili i Premijer ligi“, kaže Bejli.

Sada je sve spremno za megatransfer kapitena Vile u Siti. On bi, prema najnovijim najavama sa Ostrva, trebalo da se dogodi danas i biće to najskuplji transfer u istoriji Velike Britanije – 120.000.000 evra! Pokušala je Vila da zadrži svog kapitena jer mu je nudila platu od preko 220.000 evra sedmično, samo što je ubrzo postalo jasno da on želi titule i trofeje, Ligu šampiona i viši nivo fudbala, a to Vila sada ne može da mu pruži. Zbog toga su se u klubu okrenuli jačanju svih redova.

Ovo je tek drugi transfer u nizu koji bi mogao da dovede još atraktivnih imena na Vila Park. Naime, Džejms Vord Prauz, Tod Kantvel i Tami Abraham su svi najozbiljnije mete trenera Dina Smita za ovo leto.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

SITI NA KORAK OD NAJSKUPLJEG LETNJEG POJAČANJA: Poslata ponuda od 100 miliona funti!

Izvor: HotSport.rs, 04.Avg.2021

Mančester siti ne odustaje od kupovine engleskog reprezentativca.  Mančesterski klubovi su definitivno prvi na listi kada se pomene transfer saga. Siti već duže vreme pokušava da dobije potpis Griliša, ali mu to nikako ne ide od ruke. Poslali su nekoliko ponuda Aston Vili, ali je to birmingemski...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.