Izvor: MozzartSport.com, 06.Avg.2020, 16:36

Zvanično: Andrija Luković u Portugaliji

Kao što je najavljeno, njegov novi klub je Familikao...

Najavljivano je još početkom prošlog meseca, a sinoć zvanično završeno: Andrija Luković (25) novi je igrač portugalskog Familikaa.

Nekada jedan od najvećih talenata srpskog fudbala otišao je u PSV Ajndhoven još 2014. godine, ali u jakoj konkurenciji nije uspeo da se probije do prvog tima, pa je samim tim njegova karijera duge dve godine stagnirala. Pokušaj rehabilitacije karijere u Crvenoj zvezdi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nije uspeo i tada Luković silazi sa velike scene.

Usledila je pozajmica u Voždovcu, potom odlazak u poljski Rakov. Ni tamo nije uspeo da napravi iskorak. Odigrao je samo sedam mečeva, pre nego što je sporazumno raskinuo ugovor. Bez obzira na slab period koji traje dosta dugo deluje da je pred Lukovićem nova šansa. Familikao je ozbiljan klub, stabilan u eliti. Tamo se Uroš Račić tokom prošle sezone izborio za povratak u Valensiju.

Andrija Luković potpisao je trogodišnji ugovor sa Familikaom, što će reći da Portugalci veruju da mogu da ga vrate na pravi kolosek.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.