Zvanično: Altintop u Realu

Izvor: Blic, 19.Maj.2011, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično: Altintop u Realu

Vezista Bajern Minhena Hamit Altintop postao je drugo pojačanje Reala iz Madrida za predstojeću sezonu.

Altintop je Minhen napustio kao slobodan igrač nakon četiri godine i za isto toliko sezona odigrao je svega 63 meča u dresu Bavaraca.

Ipak, Žoze Murinjo ima ideju kako da upotrebi Turčina u rotaciji Reala i sa njim će potpisati četvorogodišni ugovor čim počne prelazni rok.

"Kraljevski" klub je već doveo Nurija Sahina iz šampionskih redova Borusije iz Dortmunda.

Povezane vesti: Altintop od ponedeljka u Realu

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Altintop zvanično prešao u Real

Izvor: B92, 19.Maj.2011

Kako je najavljeno, madridski Real doveo je Hamita Altintopa, turskog fudbalera kojem je istekao ugovor sa Bajernom, saopšteno je na sajtu kraljevskog' kluba...Altintop ima 28 godina, igra u veznom redu, a ove sezone bio je starter na samo osam utakmica, pošto mu je konkurent za poziciju u timu bio...

Nastavak na B92...

Altintop kod Murinja

Izvor: RTS, 19.Maj.2011

Real nastavlja da kupuje u Bundesligi. Nakon sjajnog Nurija Šahina, još jedan turski fudbaler odlazi u "kraljevski klub", u pitanju je Hamit Altintop, bivši igrač minhenskog Bajerna. ..Trener Reala iz Madrida Žoze Murinjo doveo je još jednog fudbalera rodom iz Turske. Bivši fudbaler Bajerna iz...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.