Zvanično, Ajaks prodao napadača!

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2019, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično, Ajaks prodao napadača!

Mladi Danac odlazi na Azurnu obalu.

Sinoć je Ajaks overio plasman u Ligu šampiona, Alvarez i Tadić su postigli golove na "Johan Krojf" areni za sigurnu pobedu nad neugodnim APOEL-om.

"Kopljanici" su prošle sezone demonstrirali svu lepotu fudbala svojim nastupima, nadamo se da mogu ponoviti učinak i ove godine.

Ali na tom putu će biti lišeni usluga Kaspera Dolberga.

Danac >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je posle četiri godina odlučio da napusti Amsterdam, odlučio se da nastavi razvoj svoje karijeru u Nici koju sa klupe predvodi Patrik Vijera. Dvadesetjednogodišnji napadač je tokom prošle sezone pao u drugi plan kod Ten Haga, ali su "kopljanici" uspeli da inkasiraju dvadeset miliona evra.

Dolberg je potpisao petogodišnji ugovor sa klubom iz Lige 1.

Hi @OGCNice, enjoy Dolberg. ❄️#ThankYouKasper

— AFC Ajax (@AFCAjax) August 29, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.