Žurnal na treningu Orlova: I Nemanja Vidić u pogonu!

Izvor: Sportski Žurnal, 06.Okt.2011, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žurnal na treningu Orlova: I Nemanja Vidić u pogonu!

Nemanja Vidić je trenirao sa ostalim reprezentativcima na poslednjem treningu pred utakmicu sa Italijom! Bez obzira na to što se pojavio na travi „Marakane”, defanzivac Orlova verovatno neće biti među igračima na koje selektor Petrović računa za meč protiv Italije.

Trening Orlova protekao je u odličnoj atmosferi. Početno zagrevanje odrađeno je kroz igru sličnu ragbiju. Podeljeni u dve ekipe, igrači su se pre svega dobro zabavili, ali i zagrejali za glavni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << deo treninga.
Bilo je interesantno videti Žigića, visokog 202 santimetra, i Zorana Tošića, visokog 171,  u vazdušnom duelu za loptu. Pobednik je bio Tošić, čiji je odraz ostavio sve bez daha.

Žigić je imao par “prigovora” na odluke sudije u ragbi meču, ali je selektor Petrović sa saradnicima odlično delio pravdu. Sve je to bio dokaz odlične atmosfere koje je vladala na treningu. Zaključak je bio jasan – Orlovi su maksimalno spremni za večerašnji spektakl!

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Žurnal na treningu Orlova: I Nemanja Vidić u pogonu!

Izvor: Utakmica.rs, 06.Okt.2011

Nemanja Vidić je trenirao sa ostalim reprezentativcima na poslednjem treningu pred utakmicu sa Italijom! Bez obzira na to što se pojavio na travi "Marakane", defanzivac Orlova verovatno neće biti među igračima na koje selektor Petrović računa za...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.