Žurnal Vam predstavlja kandidatkinje za Mis „Bum-Bum” (prvi deo)

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Sep.2013, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žurnal Vam predstavlja kandidatkinje za Mis „Bum-Bum” (prvi deo)

Brazil je zemlja sambe, fudbala i kafe. Ali, i prelepih devojaka. Koje vole da se takmiče. U svemu. A jedno od najzanimljivijih nadmetanja, bar za muški deo populacije, je izbor za Mis „Bum-bum”.
U prevodu za najbolju zadnjicu Brazila. Ukusi su različiti, ali bez ikakve dileme konkurencija u ovoj zemlji je žestoka. Sad znamo šta znači biti na slatkim mukama, nije lako članovima žirija.
U svakoj od 27 država Brazila vršen je izbor, a samo ona najbolja stekla je pravo da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << takmiči u finalu. Do 25. novembra traje prva faza i može se glasati putem interneta, a svaki posetilac ima pravo da odredi pet najboljih „Bum-Bum” devojaka.
U drugoj fazi, 30. novembra, na potezu je specijalni žiri od deset osoba koji će na Gala večeri imati ogromnu odgovornost. Pobednica, pored titule Mis „Bum-Bum” biće nagrađena i sa 5.000 dolara, prvoj pratilji sleduje 3.000, a drugoj 2.000 zelenih novčanica.
Žurnal Vam danas predstavlja prvih devet kandidatkinja za Mis „Bum-bum”.
1. Lana Santos (Akre)
2. Taina Alveš (Alagoas)
3. Rafaela Karotenuto (Amapa)
4. Delani Risi (Amazonija)
5. Sida Alveš (Baija)
6. Šejla Mel (Seara)
7. Julijana Gverin (Federalni distrikt)
8. Fernanda Lemeš (Espirito Santo)
9. Dai Maćedo (Gojas)

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.