Zuma na Britaniji

Izvor: Sportske.net, 17.Jul.2017, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zuma na "Britaniji"

Defanzivac Čelsija nalazi se pred potpisivanjem ugovora sa novim klubom.

Kako prenose britanski mediji, Kurt Zuma će ovog leta promeniti sredinu.

On bi naime u najskorijem roku trebalo da se pojavi na pregledima na "Britanija" stadionu, da bi nakon toga potpisao ugovor o pozajmici sa Stouk sitijem. Zuma će dakle narednu sezonu provesti na pozajmici u redovima ekipe Marka Hjuza.

Francuski internacionalac je minule dve sezone mučio muku sa povredama, te je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pao i u drugi plan kod Antonija Kontea, pa je odlazak na jednogodišnju pozajmicu čini se najbolja opcija za njegov razvoj karijere.

Uprava Stouka će za usluge Zume morati da izdvoji sedam miliona funti, delom na ime pozajmice a delom i za platu 22-godišnjeg fudbalera.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.