Zubčić u jednom, Luković u drugom smeru

Izvor: Mondo, 09.Jan.2019, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zubčić u jednom, Luković u drugom smeru

Igokea angažovala prvo od najavljena dva pojačanja nakon odlaska Tomislava Zubčića u Manresu.

Posle prelaska Tomislava Zubčića u Manresu, rukovodstvo Igokee najavilo je dva igračka pojačanja, a samo dan nakon odlaska ponajboljeg igrača u Španiju, Aleksandrovčani su dobili prvo od njih.

Reč je o Marku Lukoviću, koji će upravo iz Manrese doći u Laktaše, potvrdio je menadžer Miško Ražnatović na svom Twitter profilu.

Marko Lukovic, pf, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << returned to Aba league! He s the new player of Igokea! #BeoBasket

— Misko4Raznatovic (@MiskoRaznatovic) January 9, 2019

Nakon što je raskinuo ugovor sa španskim klubom, Luković stiže kao slobodan igrač, i vraća se u ABA ligu, gde je već nosio dres Mege, MZT Skoplja i Krke.

U Španiji je još nastupao za Mursiju, bio je član nemačkog Trira i kratko Portela iz Francuske.

Njegov rođeni brat Uroš član je Mornara, tako da bismo 3. marta u Laktašima mogli da gledamo bratski duel, jer će "Igosi" u 20. kolu regionalne lige ugostiti Barane.

UROŠ LUKOVIĆ ZA MONDO: UUU... PARTIZAN JE ODLIČAN!

Foto: MN Press Uroš Luković u dresu Partizana i Marko u dresu Krke

Luković ima 26 godina i igra na poziciji krila.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.