Žuan van stroja narednih 50 dana

Izvor: Blic, 06.Mar.2012, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žuan van stroja narednih 50 dana

Defanzivac Rome Žuan moraće na pauzu dugu 50 dana zbog povrede kolena koju je zaradio u rimskom derbiju protiv Lacija.

Brazilac je bio meta rasističkih uvreda u tom meču, zato mu je ova povreda još teže pala nakon pretrpljenog psihičkog bola.

"Napustio sam teren pun tuge i bola, pritom su mi konstatovali da sam zadobio težu povredu kolena. Hvala Bogu da nisam pokidao ligamente, pa će pauza biti malo manja od očekivane", rekao je Žuan.

On se priključio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Nikolasu Burdizu koji zbog povrede neće moći da izađe na teren do kraja sezone, što znatno oslabljuje dafanzivnu liniju "vučice".

Roma se trenutno nalazi na šestom mestu u Seriji A sa 38 bodova iz 26 utakmica a u narednom kolu gostuje Palermu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pjanić pauzira tri nedelje

Izvor: Sportski Žurnal, 06.Mar.2012

Italijanski prvoligaš Roma saopštio je da će igrač sredine terena Miralem Pjanić najverovatnije pauzirati tri nedelje zbog povrede kolena.. Pjanić se povredio prošlog vikenda u gradskom derbiju protiv Lacija, u kojem su „nebeskoplavi” pobedili sa 2:1. Reprezentativac Bosne i Hercegovine u...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.