Zrinjski pred titulom u BiH, da li je Olimpik namerno pustio Mostarce do trofeja? /VIDEO/

Izvor: Blic, 27.Apr.2014, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zrinjski pred titulom u BiH, da li je Olimpik namerno pustio Mostarce do trofeja? /VIDEO/

Fudbaleri Zrinjskog u subotu su ostvarili neverovatno važnu pobedu protiv Olimpika iz Sarajeva (2:1) i na vratima su titule šampiona Bosne i Hercegovine, ali pojedini tamošnji mediji, kao i ljubitelji fudbala, smatraju da je domaćin bukvalno prepustio bodove protivniku, a da je za to kriv čuvar mreže Dino Hamzić.

Hamzić je, po terenu koji ne pristoji jednoj zemlji koja je pod krovom UEFA, dva puta napravio kardinalnu grešku i oba puta je kažnjen.

Kod prvog gola >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je ispustio loptu iz ruku, dok je kod drugog, pobedonosnog, napravio komičan jedanaesterac u samom levom ćošku kaznenog prostora.

Postavlja se pitanje, da li se Olimpik samo sklonio Zrinjskom sa puta ka tituli ili čuvaru mreže jednostavno nije bio zlatan dan, sami prosudite.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.