Izvor: RTS, 14.Sep.2021, 14:05

Žreb za vaterpolo ligu: Radnički počinje odbranu titule gostovanjem u Zemunu

Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca odbranu titule šampiona Srbije počinju 6. oktobra gostovanjem Zemunu, odlučeno je žrebom u Vaterpolo savezu Srbije.
U prvom kolu Superlige sastaće se još Novi Beograd - Nais, Crvena zvezda - Vojvodina, Partizan - Šabac >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i Valis - Proleter.

Ligaški deo takmičenja igra se po jednokružnom sistemu, a nakon devet odigranih kola timovi će se podeliti u dve grupe, za plasman od 1. do 6. i 7. do 10. mesta.
Timovi će zatim, počevši od 15. januara, još jednom odmeriti snage sa rivalima iz grupe, s tim što će zameniti domaćinstva.
Potom će uslediti plej-of koji će startovati od četvrtfinala, u dve utakmice (2. i 5. mart), uz učešće osam najbolje plasiranih ekipa.
Polufinalna (16. i 23. mart i eventualno 2. april) i finalna serija (11, 18. i eventualno 22. jun) igraće se na dve dobijene utakmice.
Ove godine igraće se i mečevi za bronzu, kao i plasman od 5. do 8. mesta.
Poslednjeplasirani tim ispašće iz lige, dok će devetoplasirani igrati baraž sa drugim iz Prve A lige.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Kragujevac

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poznat raspored vaterpolista u Super ligi

Izvor: PrviPrviNaSkali.com, 14.Sep.2021

Posle Lige sampiona i Regionalne lige, vaterpolisti Radnickog su na zrebu Vaterpolo savezu Srbije dobili kalendar takmicenja i u Super ligi Srbije u kojoj ce kao i u Jadranskoj braniti titulu. .Kragujevcani takmicenje otvaraju gostovanjem Zemunu 6. oktobra, a prvi mec na svom bazenu odigrace 9. okto..

Nastavak na PrviPrviNaSkali.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.