Žreb za FA Kup, Arsenal domaćin Junajtedu

Izvor: B92, 08.Jan.2019, 00:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žreb za FA Kup, Arsenal domaćin Junajtedu

Po završetku meča između Vulverhemptona i Liverpula obavljen je žreb parova četvrtog kola FA kupa.

Već sada je jasno da će veliki derbi kola odigrati Arsenal i Mančester junajted s tim što će prednost domaćeg terena imati tim iz Londona.

U pitanju su dva tima koji su imali najveše uspeha u ovom takmičenju, Arsenal ima 13, a Junajted 12 pehara ovog takmičenja sa najdužom tradicijom.

Od ostalih parova, treba svakako izdvojiti mali gradski derbi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << između Kristal Palasa i Totenhema. Repreyentativac Srbije Luka Milivojević neće imati lak zadatak protiv Harija Kejna i drugova, ali ako ništa drugo, imaće prednost jer se meč igra na "Selhurst parku".

Šampion Mančester siti se namerio na komšijski Barnli, dok branioci trofeja, fudbaleri Čelsija će na svom "Stamford bridžu" igrati sa pobednikom meča između Šefild Venzdeja i Lutona, koji će morati da ponove meč jer je prethodni završen nerešenim rezultatom.

Utakmice četvrtog kola FA kupa na programu su od 25. do 28. januara.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.