Žoze odahnuo, Drogba lakše povređen

Izvor: B92, 12.Avg.2014, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žoze odahnuo, Drogba lakše povređen

Napadač Čelsija DIdije Drogba nije teže povređen u meču protiv Ferencvaroša, pa u klubu očekuju da se u kratkom roku vrati na teren.

Legendarni centarfor iz Obale Slonovače vratio se ovog leta u klub sa kojim je osvojio sve, a u međuvremenu je branio boje Šenhue iz Šangaja i istanbulskog Galatasaraja.

Drogba se povredio na isteku pola sata igre u prijateljskom meču u Mađarskoj, kada je prilikom jednog duela povredio zglob leve noge.

Prve prognoze >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bile su košmarne, jer se spominjala pauza od čak četiri meseca, da bi se na kraju ispostavilo da povreda nije toliko ozbiljna, ali da će se konačna prognoza znati tek posle dodatnih pregleda.

"Izvrnuo sam članak i nisam mogao da nastavim. U narednih nekoliko dana ću odratiti testove i preglede, a nadam se da će sve biti u najboljem redu", rekao je 36-godišnji napadač, za klupsku televiziju, neposredno posle meča.

Ovo su svakako dobre vesti za menadžera 'Plavaca' Žozea Murinja, koji posle prodaje Romelua Lukakua Evertonu, može da računa samo na Dijega Kostu i Fernanda Toresa.

Čelsi novu sezonu u Premijer ligi počinje gostovajnem na "Turf Muru" ekipi Burnlija.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.