Zorana Arunović prva na svetu

Izvor: B92, 02.Sep.2010, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zorana Arunović prva na svetu

Reprezentativka Srbije Zorana Arunović zauzima prvo mesto na septembarskoj listi Medjunarodne federacije streljačkih sportova u disciplini vazdušni pištolj.

Arunović je zahvaljujući tituli svetske šampionke, osvojenoj nedavno na šampionatu u Minhenu, napredovala 57 mesta, dok je u disciplini malokalibarski pištolj izbila na drugu poziciju pomerivši se za 13 mesta.

Jasna Šekarić, koja je u vazdušnom pištolju na prethodnoj listi bila druga, sada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je peta.

Vicešampion sveta vazdušnim pištoljem Andrija Zlatić došao je sa 42. na četvrto mesto rang liste, dok je dosadasnji broj jedan tim oružjem Damir Mikec sada drugi.

U disciplini malokalibarski pištolj Zlatrić ja zadržao osmo, a Mikec 11. mesto.

Nemanja Mirosavljev, bronzani MK puškom 3 puta 40 metaka, sa 37. mesta popeo se na peto, a Ivana Maksimović je osmim mestom u finalu MK puškom 3 puta 20 metaka prvi put ušla na svetsku rang listu i to odmah na 14. mesto.

Andrea Arsović je zadržala 11. poziciju u disciplini vazdušna puška.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.