Izvor: MozzartSport.com, 29.Jul.2021, 06:14

Zorana Arunović na čelu posle prvog dana kvalifikacija

Sutra drugi deo u brzoj paljbi, pa finale

Zorana Arunović je prvi dan kvalifikacija u gađanju malokalibarskim pištoljem (25 metara) na Olimpijskim igrama završila kao prvoplasirana su upucanih 296 krugova, odnosno dva kruga više od Grkinje Ane Koraki (294) i tri od Bugarke Antoanete Kostadinove (293). Zorana je u prvoj seriji pogodila maksimalnih 100 krugova, u drugoj 97, a u trećoj 99.

Druga naša takmičarka Jasmina Milovanović >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << upucala je 287 krugova što joj je bilo dovoljno za 31. mesto. Jasmina nešto slabije ušla u takmičenje. U prrvoj seriji je pogodila 93 kruga, ali je kasnije bila preciznija. U drugoj seriji je upucala 55, a u trećoj 99 krugova.

Sutra će s početkom od 2 časa posle ponoći po srednjevropskom vremenu 44 takmičarke će imati tri serije u brzoj paljbi od po deset metaka.

Najboljih osam će od 7 sati krenuti u završnu borbu za medalje.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.