Zoran Terzić novi trener Peruđe

Izvor: Vesti-online.com, 28.Dec.2010, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zoran Terzić novi trener Peruđe

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić novi je trener Peruđe.

Terzić će na klupi italijanske ekipe da zamenit Argentinca Cezara Klaudija Kuelja, koji nije dobro startovao u sezoni. Peruđa je doživela poraze od Modene i Pjaćence i trenutno se nalazi na osmom mestu sa dve pobede u pet kola i šest bodova.

U ekipi iz Peruđe igra i mlada reprezentativka Srbije Ivana Luković.

Terzić je posle Svetskog prvenstva u Japanu potpisao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ugovor sa ekipom Medicina Turgu Mureš iz Rumunije, sa klauzulom da može da raskine ugovor ukoliko dobije ponudu poznatog evropskog kluba.

Peruđa u svojim vitrinama ima dve titule Lige šampiona, dva CEV Kupa, jedan Kup kupova, četiri titule prvaka Italije, pet nacionalnih kupova, kao i jedan Superkup Italije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.