Izvor: Sportski Žurnal, 30.Maj.2011, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zoran Milinković napustio kormilo Vojvodine

Razgovor između predsednika Vojvodine Ratka Butorovića i šefa stručnog štaba Zorana Milinkovića, najavljen kao prva runda, završen je praktično pre nego što je i počeo.
Temu o mogućem nastavku saradnje Zoran Milinković je presekao na neočekivan način:
Trener nam je rekao da je umoran, da ne može više, da je ovo kraj – kaže Miodrag Pantelić, sportski direktor Vojvodine. – Zamolio sam ga da konačnu odluku ostavi po strani, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << da razmisli ponovo o svemu, ali Milinković je bio kategoričan i više nije bilo prostora za bilo kakve razgovore.
Kako nas je obavestio Pantelić, predsednik Butorović je Milinkovićevu odluku saopštio igračima na poslednjem sastanku pred odlazak na odmor.
Vojvodina se neplanski našla u situaciji da traži pod hitno trenera. U ovakvim okolnostima mora brzo da se reaguje ali „tehniko” Miodrag Pantelić kaže:
Milinkovićeva odluka nas je zatekla i našli smo se na nimalo lakom iskušenju. Nije jednostavno pronaći zamenu za Zorana Milinkovića, u protekloj sezoni, kako smo zvanično ocenili, uspešno je vodio Vojvodinu. Odluku moramo doneti što pre, jer nas očekuju pripreme i izlazak na međunarodnu scenu. Vojvodini je potreban dobar trener, iskusan, znalac, koji imenom i stručnošću zaslužuje da se nađe na čelnom mestu u stručnom štabu. Nadam se da ćemo uspeti da nađemo takvog.
Milinković je spakovao stvari, definitivno napustio Novi Sad, i vratio se u Beograd. Obrazložio je odlazak sa klupe Vojvodine.
Osetio sam, jednostavno, zasićenje, potreban mi je odmor s porodicom. Iscrpela me sezona, iza nas su naporne utakmice. Otišao sam iz Novog Sada, zahvaljujem se predsedniku Ratku Butoroviću, rukovodstvu, igračima, saradnicima u stručnom štabu i navijačima. Želim svima uspehe, verujem da će Vojvodina i bez mene beležiti dobre rezultate – rekao je Zoran Milinković.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milinković napustio Vojvodinu!

Izvor: Sportske.net, 31.Maj.2011, 00:13

Sastanak prvog čoveka Vojvodine Ratka Butorovića sa Zoranom Milinkovićem završen je bez dogovora, pa je dosadašnji trener Novosađana objavio da odlazi iz kluba.

Nastavak na Sportske.net...

Milinković nije više trener Vojvodine!

Izvor: Blic, 31.Maj.2011

Fudbaleri Vojvodine su ostali bez trenera, jer je Zoran Milinković odlučio da napusti klupu novosadskog kluba nekoliko dana nakon završetka sezone. ..Perspektivni trener, koji je uspeo da Vojvodinu umeša između Partizana i Zvezde, uključi tim u trku za obe domaće titule i da održi neizvesnost...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.