Zonaši miroljubivi na startu

Izvor: KGsport.info, 21.Avg.2014, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zonaši miroljubivi na startu


Proteklog vikenda odigrano je prvo kolo u zonskom rangu takmičenja.
U Zoni „Morava“ već na startu odigran je gradski derbi između Vodojaže i Slavije. Bila je to jako interesantna utakmica, koja je završena podelom bodova 1:1 (0:1).
Grošničani su u 33. minutu imali prilike da dođu do vođstva sa bele tačke, ali golman Slavije Šarac uspeo je da odbrani udarac Radojičića. Kazna za promašeni jedanaesterac usledila je kazna tri minuta kasnije, >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << kada su gosti iz Bresnice poveli golom Kovačevića. Ipak, u 67. minutu dosuđen je novi kazneni udarac za domaće, koji je uspešno realizovao Petrović i postavio, ispostaviće se, konačan rezultat ovog meča.
Povratnik u zonski rang takmičenja, ekipa Partizana iz Cerovca, uzela je bod na gostovanju Orlovcu u Mrčajevcima – 1:1 (1:0). Belopavlović je doveo domaće u vođstvo u 20. minutu, da bi u 69. minutu Nikolić izjednačio rezultat na asistenciju Stojanova.
Startovalo je takmičenje i u Zoni „Dunav“.
Šumadinac iz Brzana poražen je na svom terenu od Homoljca sa 0:2 (0:1). Gosti su do pobede došli nakon dve munjevite kontre. Najpre je u 36. minutu pogodio Stojković, da bi tačku na ovaj meč stavio Bajinović u 58. minutu.
Novi zonaš, ekipa Lepenice iz Badnjevca, koja svoje utakmice kao domaćin igra u Batočini, odigrala je na premijeri meč bez golova sa ekipom Mihajlovca 1934. Najbolju šansu na utakmici propustili su gosti na početku utakmice, kada je Simeunović pogodio okvir gola.
Izvor: Željko Marinković

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.