Žolt Der pobednik etape

Izvor: S media, 06.Dec.2010, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žolt Der pobednik etape

Reprezentativac Srbije Žolt Der pobedio je u sedmoj, poslednjoj etapi biciklističke trke "Vuelta Čijapas" u Meksiku, koja je u dužini od 90,3 kilometra vožena na kružnoj stazi oko Tukstle, glavnog grada države Čijapas.

Do treće etapne pobede na ovoj trci Der je stigao nakon što je u finišu uspeo da odsprinta grupu od 64 vozača. Odličan plasman zabeležio je Marko Stanković, koji je bio osmi.

Der osmi u Boliviji

Kontador ipak suspendovan
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<
Norvežanin prvi, Srbin 99.

U generalnom plasmanu trijumfovao je kolumbijski biciklista Maurisio Neisa. Najbolje plasirani srpski biciklista bio je Esad Hasanović na 24. mestu, dok je Der 25.

U generalnom plasmanu po bodovima Der je osvojio treće mesto, a slavio je Kubanac Alkolea, koji je ujedno bio i najbolji brdski vozač. U ekipnoj konkurenciji pobedila je kolumbijska Bojaka, dok je Srbija deseta.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Treća pobeda Dera u Meksiku

Izvor: B92, 06.Dec.2010

Srpski biciklista Žolt Der pobedio je u sedmoj, poslednjoj, etapi biciklističke trke "Vuelta Čiapas" u Meksiku. ..Der je u etapi voženoj na kružnoj stazi oko glavnog grada države Čiapas, Tukstle u dužini od 90.3 km ponovo bio najboji sprinter, a odličan plasman zabeležio je Marko Stanković...

Nastavak na B92...

Treća etapna pobeda Dera u Meksiku

Izvor: Blic, 06.Dec.2010

Reprezentativac Srbije Žolt Der pobedio je u sedmoj, poslednjoj etapi biciklističke trke "Vuelta Čijapas" u Meksiku, koja je u dužini od 90,3 kilometra vožena na kružnoj stazi oko Tukstle, glavnog grada države Čijapas...Do treće etapne pobede na ovoj trci Der je stigao nakon što je u finišu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.