Žolt Der 74. u Čileu

Izvor: Sportski Žurnal, 06.Feb.2011, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žolt Der 74. u Čileu

Srpski reprezentativac u biciklizmu Žolt Der zauzeo je 74. poziciju u pretposlednjoj, devetoj etapi trke „Oko Čilea” koja je vožena od Kulika do Farelonesa.
Der je, po mnogima najtežu etapu dugu 143,1 kilometar, završio u vremenu 4:05,20 časova. Za pobednikom, Čileancem Markom Arijagadom, na cilju koji se nalazio na 2.500 kilometara nadmorske visine zaostao je 30,02 minuta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal <<
Vodeći u generalnom plasmanu Arijagada je i današnju etapu okončao na čelnoj poziciji, pa se nalazi nadomak osvajanja prvog mesta u trci „Oko Čilea”. Iza njega kroz cilj su prošli Amerikanac Tajler Vrena i Čileanac Gonsalo Garido.
U generalnom plasmanu iza neprikosnovenog Arijagade sada se nalazi Garido, a treću poziciju zauzima Argentinac Serhio Godoj.
Poslednja, deseta etapa trke „Oko Čilea” biće vožena na kružnoj stazi dužine 51 kilometar u centru Santjaga.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.