Zola brani igrače

Izvor: S media, 26.Mar.2010, 01:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zola brani igrače

Šef stručnog štaba Vest Hema, Italijan Đanfranko Zola izjavio je da je spreman da preuzme odgovornost za loše rezultate ekipe u poslednjim mečevima.

- Svakodnevno se trudim da ispravimo greške i poslednji porazi zaista bole. Ukoliko javnost želi nekoga da kritikuje, onda je najbolje da to budem ja. Mogu da izađem na kraj sa tim, važno je da igrače niko ne dira. Preuzimam odgovornost na sebe - kazao je Zola.

On je rekao da je svestan da posle pet uzastopnih poraza >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << vlasnici kluba razmišljaju o promenama.

- I vlasnicima kluba poručujem da sam svestan da je jedno od rešenja promena trenera. Iz dana u dan se trudim, a ukoliko im to nije dovoljno, neka slobodno kažu. Lično se ne opterećujem pričama o mom odlasku - istakao je italijanski strateg....

Vest u celini možete pročitati na sajtu sportal.rs

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.