Žofri Lovernj doneo iznenađujuću odluku!

Izvor: Sportske.net, 17.Mar.2019, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žofri Lovernj doneo iznenađujuću odluku!

Razlozi ''lične prirode''...

Nekadašnji košarkaš Partizana, a sada turskog Fenerbahčea Žofri Lovernj doneo je odluku da tokom predstojećeg leta ne nastupa za reprezentaciju Francuske i tako propusti Svetsko prvenstvo u Kini!

On je svoju odluku saopštio na društvenim mrežama.

''Posle pet uzastopnih leta koje sam proveo sa Francuskom, uz osvojene medalje na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << najvećim šampionatima, ove godine ne želim da budem deo ekipe iz razloga lične prirode koje neću sada iznositi.







Nadam se da ću imati razumevanja svih onih koji su napravili istu odluku prethodnih godina i da ću održati dobre odnose sa onima sa kojima sam delio najlepše trenutke u reprezentaciji poslednjih nekoliko godina, a koje su bile najlepše za francusku košarku'', napisao je Lovernj.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.