Znamo šta nas čeka

Izvor: Glas javnosti, 24.Jun.2009, 06:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Znamo šta nas čeka

Tara - Kiša, tmurni oblaci i jedva plus desetak stepeni dočekali su u ponedeljak po podne beogradske „crno-bele“ na Tari. Umesto na stadionu u centru planine koji je u ponedeljak osvanuo natopljen vodom, četa Slaviše Jokanovića prve korake ka odavno zacrtanom cilju, Ligi šampiona, načinila je na trim stazi, među borovima, laganim trčkaranjem u večernjoj izmaglici. Baš iz te izmaglice, nepun sat pošto su ostali prvotimci Partizana počeli trening, ekipi se priključio Zvezdin prebeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Kleo, koji je na Taru stigao automobilom iz Beograda, u društvu sekretara LJube Rankovića, nekoliko sati iza glavnine ekipe.

Velšanima samo respekt

Žreb Lige šampiona dodelio je „crno-belima“ šampion Vels, protiv kojeg će igrati drugo kolu kvalifikacija.

- Pravo da kažem, za ekipu Rila nisam čuo do sada. To međutim ne znači da u tu utakmicu nećemo ući sa punim respektom i sa 1.000 posto motivacije - komentariše prvog protivnika u kvalifikacijama za Ligu šampiona Nenad Đorđević.

- Svaki protivnik je težak, pogotovu što ih ne poznajemo. Jasno je da sve ekipe sa ostrva igraju čvrsto, borbeno, dugim loptama... Nadam se da će u tim utakmicama pomoći i moje iskustvo iz Bundes lige, jer se tamo slično igra, tvrdo, borbeno - kaže Mladen Krstajić.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.