Znam da sam nekima trn u nozi jer nemaju uticaja

Izvor: B92, 05.Dec.2022, 15:46

"Znam da sam nekima trn u nozi jer nemaju uticaja"

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi istakao je da nije neko s kim može da se manipuliše, prilikom obraćanja medijima u Sportskom centru FSS.

Piksi je izašao pred srpske medije dan nakon povratka iz Katara, gde su "orlovi" eliminisani u grupnoj fazi Mundijala.

"Orlovi" su osvojili samo jedan bod u grupi sa Brazilom (0:2), Kamerunom (3:3) i Švajcarskom (2:3) i zauzeli 29. mesto među 32 učesnika Mundijala.

"Naciju nikada nisam lagao niti ću je lagati. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Imate ljude koji ne vole što ste tu. Nisam neko sa kim može da se manipuliše. Ja nisam Deda Mraz koji deli poklone i ispunjava želje. Imam svoj stav i tu ne mogu da mi se približe. Od mog dolaska u martu 2021. godine, znam da sam nekima trn u nozi. To je njihov problem. Zašto? Boli ih to što nemaju uticaj na reprezentaciju. Boli ih što smo očistili neke negativne stvari, što je Sportski centar u Pazovi postao Kuća mira, kuća spokojstva za igrače i najbolju pripremu, a ne kafana da neko može da uđe kad god hoće i radi šta hoće. Bilo je dosta tih bočnih faktora, ne mogu svi da vas vole i podržavaju", rekao je Piksi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.