Znam da sam najbolji

Izvor: B92, 29.Maj.2020, 19:58

"Znam da sam najbolji"

Diandre Hopkins, hvatač Arizona Kardinalsa uveren je u svoje sposobnosti.

Kada je Hjuston odlučio da Diandre Hopkinsa pošalje u Arizonu za Dejvida Džonsona i pikove mnogi su bili zbunjeni, pošto se radi o jednom od najboljih vajd risivera današnjice.

Kada poredimo najbolje, Hopkins uopšte nema dilemu da je to on i tako je upravo odgovorio na pitanje novinara ko je najbolji risiver u NFL.

"Ja. Znam da sam najbolji", rekao je Hopkins, a odmah je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << usledilo pitanej vezano za Hulija Džonsa i Majkla Tomasa.

"Volim Majka mnogo, on je moj brat, ali on celu karijeru uz sebe ima Drua Brisa i slično je sa Džonsom koji ima fantastične rezultate, ali sa Metom Rajanom, ja bih imao još bolje brojke da igram sa takvim kvoterbekom", rekao je iskreni Hopkins.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.