Izvor: MozzartSport.com, 31.Jul.2020, 15:53

Znam Makedu kao klinca, ispratio sam ga

„Ako bude dolazio nećemo moći da ga sakrijemo“

Intenzivno se piše i priča o dolasku Federika Makede u Crvenu zvezdu. Piše se i da je Dejan Stankovič lično zvao nekadašnjeg napadača Mančester Junajteda, kako bi ga obavestio o velikoj želji da mu je potreban u Beogradu.

Stanković uoči premijere: Ivanić mi skakao po kičmi, Kanga će biti profesionalac

Crvena zvezda je navodno krenula svim silama ka Makedi, ali je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Stanković ostao uzdržan. Sa osmehom na licu.

„Makedu sam ispratio u Junajtedu. Tada je bio klinac. Odigrao je dobro u Panatinaikosu. Ja sam u kontaktu stalno sa ljudima iz kluba. Mislim iz Zvezde. Radimo na transferima. Ako bude nešto – obavestićemo vas. Ne možemo da ga sakirjemo ako bude došao“, poručio je Dejan Stanković.

Podsetimo, MOZZART Sport je nedavno objavio da Crvena zvezda sve više steže obruč oko Makede i razlika između ponude iz Beograda i one koju mu daje Al Šabab iz Ujedinjenih Arapskih Emirata je sada samo 50.000 evra. Takođe, Crvena zvezda je podigla i visinu obeštećenja za Panatinaikos s prvobitnih 350.000 evra na sumu između 470.000 i 500.000 evropskih novčanica. Makeda je nedavno preko svojih menadžera obavestio vrhušku Crvene zvezde da sa više adresa ima ponudu na 700.000 evra, što samo potvrđuje da je srpski šampion vrlo konkurentan s ostalim potencijalnim kupcima...

Pored Makede, na čekanju je još Brazilac Anderson s kojim je dogovorena plata od 20.000 evra mesečno, ali s novim razvojem situacije oko Makede pitanje je da li će napadač Famalikaa uopšte doći u Beograd.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.