Znak pitanja nad Filipom Kostićem - zdrav i nespreman

Izvor: MozzartSport.com, 05.Okt.2017, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Znak pitanja nad Filipom Kostićem - zdrav i nespreman

Bez utakmice već mesec dana...

(Od specijalnog izveštača MOZZART Sporta iz Beča)

Mišić je u redu, ali kondicija je pod znakom pitanja. Filip Kostić se oporavio od povrede zbog koje nije igrao poslednjih mesec dana, ali prema rečima selektora Slavoljuba Muslina ta duga ppauza ostavila je traga na njegovu fizičku spremu. Što će reći: veliko je pitanje da li će krilo HSV-a moći da pomogne saigračima na sutrašnjoj utakmici sa Austrijom u Beču.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
"Što se tiče povrde - Filip je u redu. Problem je fizičke kondicije. On se povredio tri dana posle naše utakmice sa Irskom i od tada nije igrao. Sada trenira punom snagom, ali treba vremena vratiti se. Odlučiću večeras posle treninga", referiše Muslin na konferenciji za novinare u Beču.

6751: AUSTRIJA - SRBIJA, 1 (4,10), X (3,40), 2 (1,95)

Podsetimo, još na početku priprema za ovu utakmicu Muslin je rekao da će Kostić biti spreman, ali da neće rizikovati sa njim, pošto Orlovi ipak imaju i popravni protiv Gruzije u ponedeljak.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.