Zna se ko je tata: Kavani i društvo pregazili Lion! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 01.Avg.2015, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zna se ko je tata: Kavani i društvo pregazili Lion! (VIDEO)

Sveci trijumfovali u finalu Superkupa Francuske u Montrealu (2:0)

Ako se po startu sezone može naslutiti, biće ovo još jedna godina dominacije Pari Sen Žermena u Francuskoj. Sveci su lagano, utisak je sa pola gasa, savladali Lion u finalu Superkupa (2:0), čime su najavili novu, verovatno, berićetnu sezonu.

I, zaista, a to se videlo večeras na stadionu u Montrealu, deluje da PSŽ nema konkurenciju na terenu, barem kada je u pitanju francuski fudbal, jer je drugoplasirani >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << tim iz prošle sezone zbrisan sa terena za samo 17 minuta.

Prvo je Orije već u 11. doveo Parižane u prednost nakon što se lepo snašao u gužvi posle prekida i sa nekoliko metara glavom ubacio loptu u mrežu. Samo šest minuta kasnije, Edinson Kavani je zakucao loptu u mrežu i tako verovatno ubio želju u većini fudbalskih zaljubljenika da do kraja isprate ovaj meč. Matador je sjajno reagovao, fudbalski...



Bio je to zapravo gol koji je pokazao dominaciju Parižana protiv tima koji im se za devedeset minuta nije ni približio golu, a kamoli uputio šut. Tako je Kevin Trap na ovoj utakmici bio potpuno bez posla, što se ne može reći i za kolegu na drugoj strani Antonija Lopesa, koji je bio pod rafalom fudbalera PSŽ-a.

Najviše ga je mučio Zlatan Ibrahimović, koji se nije upisao u strelce, ali je stalno pretio, a dobru priliku za šampiona Francuske promašio je i Matuidi koji se obrukao pred kraj prvog poluvremena.

U nastavku je PSŽ dominirao, a isključenje Gonalona u 63. minutu označilo je definitivan kraj utakmice. Koliko je Lion bio nemoćan na ovom meču najbolje nam svedoči čnjenica da je prvi šut u okvir gola uputio tek u 90. minutu…

(FOTO: printskrin You Tube)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Po navici, francuski Superkup pripao "Svecima" (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Avg.2015

Pari Sen Žermen lako izašao na kraj sa Lionom...Pari Sen Žermen nastavlja žetvu trofeja, posle domaće triple krune, nastavili su tamo gde su stali prošle sezone. U Montrealu su savladali Lion sa 2:0 i tako treći put u nizu osvojili Superkup...Sve je bilo brzo gotovo, prvo je Serž Orije posle...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.