Izvor: MozzartSport.com, 10.Jul.2020, 13:56

Zna se ko je gazda u Iranu

Persepolis ide ka odbrani krune

Ništa novo u Iranu. Persepolisu ništa ne može ni četvoromesečni karantin, o čemu svedoče dve ligaške pobede posle ponovnog pokretanja Gulf Pro lige. Pajkan i Šahin su preslišani lagano, a današnji rival najtrofejnijeg kluba u zemlji nafte i planina, u okviru 24. runde, je Mašin Sazi (17.45).

Sedam rundi pre kraja šampionata Persepolis ima 12 bodova više od najbližih pratioca Sepahana i Šar Kodra, koji su pozicionirani >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na mesta koja garantuju izlazak na međunarodnu scenu. Današnji rival teheranskog velikana Mašin Sazi je u velikom rezultatskom problemu, o čemu svedoče čak četiri uzastopna poraza, odnosno osam vezanih susreta u prvenstvu bez slavlja. Potencijalni nastavak slabijih izdanja ekspresno bi stvorio neprilike Zelenoj mašini, jer su najugroženije ekipe na šest koraka udaljenosti.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Persepolis je bez poraza na 11 prethodnih prvenstvenih dvoboja sa Mašin Sazijem, dok je na pet proteklih gostovanja Zelenima uspevao da odnese tri boda. I trenutna forma Crvene armije ide u prilog pretpostavci da će danas da nastavi seriju. Persepolis je nanizao 12 mečeva na kojima nije izgubio, dok je naročito uspešan bio van svog stadiona, pošto je pobedio na osam proteklih gostovanja u ligi.

Interesantno, šest minulih međusobnih okršaja Mašin Sazija i Persepolisa završeno je sa maksimalno dva gola, a na njima su se mreže tresle ukupno sedam puta.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.